Koninklijke Onderscheiding voor Hans Teeuwen

Door NEWWORLD, zondag 11 december 2016 08:39

Koninklijke Onderscheiding voor Hans Teeuwen

Op zaterdag 10 december 2016 om 20.45 uur heeft burgemeester Wilma Delissen – van Tongerlo een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt tijdens de jaarlijkse kaderavond voor de leiding van Stichting Jong Nederland Egchel in Neer. Het betreft een Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau aan de heer Hans Teeuwen (50) uit Egchel

Maatschappelijke verdiensten:
1983 – heden vrijwilliger (1983-heden) bij, bestuurslid (2006-2010), voorzitter/tweede penningmeester (2010-heden) en kampleider (2011 – heden) van de Stichting Jong Nederland Egchel, behorend tot het Grand District du Nord van de overkoepelende organisatie Jong Nederland.

Deze jeugd- en jongerenvereniging biedt ontspanningsactiviteiten in groepsverband (sport, spel, creatieve activiteiten, toernooien, zomerkamp, etc.) aan jongeren t/m 18 jaar, die worden geleid door daartoe opgeleide (groeps)leiders. Hij heeft zich o.a. ingezet als (groeps)leider, vrijwilliger onderhoud, medewerker verhuur en vrijwilliger algemene ondersteuning. Hij heeft activiteiten bedacht, georganiseerd en met groepen kinderen van verschillende leeftijden uitgevoerd, programma’s voor weekenden en kampen gemaakt, weekenden en kampen begeleid, zowel voor de eigen vereniging als voor het district. Ook werft hij sponsors, is hij verantwoordelijk voor de EHBO, is hij contactpersoon voor de buitenschoolse opvang en onderhoudt hij de website.

(Bron: Gemeente Peel & Maas)


Headlines


Reacties

  • Er zijn nog geen reacties geplaatst.